XDükkan Yenilikleri XDükkan Nedir XDükkan Nasıl Kullanılır XDükkan Nasıl Üye Olunur



XDükkanXDükkana üye olunduğunda sağladığı imkanlar,birincisi ve en önemlisiXDükkan sahipleri bu internet siteleri ile potansiyel müşterilere çok daha çabuk ulaşabilirler.
XDükkanının bir internet sitesi için gereken tüm ana şartlara sahip olmasının yanında,satışa odaklı tüm ilave yapı ve araçları da içinde barındırıyor olmasıdır.

Böyle bir internet sitesinin oluşturulması teknik bilgi,sürekli yapılması gereken güncellemeler ve takipler de zaman gerektirir.XDükkan’lar bu avantajların tümüne sahiptir.

XAcademy Eğitimleri XDükkan websitelerine ücretsiz trafik sağlama, sosyal ağları kullanma,satış ortaklığı ve network pazarlamaya yönelik diğer videolu anlatımlı online eğitimlere ücretsiz sahip olacaksınız. 



Ücretsiz reklam yazılım ve araçları Videolu bannerlar,otomatik ilan yazılımları ile ilan sitelerine kolayca reklam verebileceksiniz. Ayrıca XDükkan websitelerinizin uygun yerlerine gerekli reklam bannerları eklenmiştir ve bu bannerlar üzerinden yapılacak satışlardan satış ortaklığı komisyonunuzu alacaksınız. 

XDükkan Üye OlunToplu e-mail gönderme programları XPostacı ile ücretsiz 10000 mail gönderimi Xdükkan sahiplerine hediye edilmektedir.

XTicaret’in,(XTicaret hakkında detaylı bilgi) XDükkan’lara otomatik olarak ekleyeceği ürünler için sadece katagori belirtmek yeterlidir. 

Örneğin XDükkan hesabında, diyet ürünleri ana başlığı seçilirse,XDükkan’da tüm diyet ürünleri görülebilir,bu ürünlere ait tanıtım yazıları ve makaleler otomatik olarak XDükkan’a eklenir.

Satış odaklı olarak hazırlanmış web sitesi,satışta olan ürünlerin tanıtım yazıları,görsel öğeler,müşteri yorumları,sizin facebook sayfanız,iletişim bilgileriniz vs. size verilecek olan sitenize otomatik olarak ekleniyor!

XDükkanın avantajları herkes kendisine bir web sitesi açmayı bilemeyebilir. Bunun yanı sıra açılan blog sitesine satış ortağı olunan ürünlerle ilgili tanıtım makalelerinin de yazılması gerekecek ve bunlara referans linkler eklenmesi gerekecektir.Alan adı,hosting,yazılım ve kurulumu gibi işlemlerden anlamıyor ya da bunlarla ilgilenmek istemeyebilir.İşte bu şekilde düşünen satış ortaklarının yardımına XDükkan‘lar yetişiyor.

Satışa hazır anahtar teslimi internet sitelerine XDÜKKAN denir. 

Otomatik makaleler XDükkan websitenizde seçmiş olduğunuz ürünler hakkında ürün tanıtım yazıları,hazır ve sürekli güncellenen,dinamik ve satışa odaklı site metinleri otomatik olarak eklenmektedir.


Böylece sitenize giren ve buradan yönlendirme yaparak alışverişi sonlandıran her bir müşteri için ortalama %50 kazanç elde edeceksiniz.

Yapmanız gereken tek şey sitenize yani internetteki xdükkanınıza ziyaretçi çekmek.

Bunun için ihtiyaç duyabileceğiniz bazı programlar da bu sistem ile size sunuluyor.XDükkan hakkında detaylı bilgiye Buradan ulaşabilirsiniz.