En İyi Adsense Reklamlarını Oluşturma Kurlları


adsense kuralları, adsense para kazanma, adsense para nasıl kazanılır, adsense site yerleştirme kuralları, google,
Google Adsense Reklamları ile tıklama başına reklam yayınlayarak para kazanmayı düşünen web siteleri aşağıdaki yöntemleri kullanarak Adsense Reklam gelirlerini artırabilirler.

1-Reklam kodunu bir çerçeve içinde yayınlamayınız,mevcut sayfanızdan farklı bir renkte Adsense reklamlarını yayınlamayınız,yani Adsense,reklamları yerleştireceğiniz sayfayla aynı renkte olmalıdır.

2- Adsense Reklam Başlıklarını mavi renk yapınız,bu rengin windowstan dolayı bilgisayar ve internet rengi olarak göz alışkanlığı vardır.Aykırı renkler makalenizin önemini ve değerini azaltır.

3-Url ve reklam metni renginiz bir uyum içinde olmalıdır,örneğin;reklam metniniz siyahsa url renginizi gri yapınız veya ikisinide siyah yapınız .Unutmayınız renklerlede fazla oynamamak gerekir,renklerle fazla oynamak Adsense Reklamcılığında kural ihlali sayılmaktadır.

4-Kullanacağınız Adsense Reklam İçeriği sayfa içeriğiyle aynı olursa (Adsense da bunu istiyor) yayınladığınız reklam sayfanızın bir parçası gibi olur.Bu durum sayfa siyaretçileriniz oldukça olumlu olur.Yani sayfanız elmayla ilgili siz de armut satarsanız hiçbir tıklama alamazsınız,elmayla armudu birbirine karıştırmamak lazımdır.

5-Sayfanııza link reklamları yani sıra reklam birimleride yerleştiriniz. Adsense Reklamlarını Sayfada Nereye Yerleştirmelisiniz? Adsense Reklamlarını sayfaların özelliğine bağlı olarak  ana yazı başlığının altına yatay bir şekilde ,sayfanın ortasına veya soluna konulabilir.Ya da bir buton olarakta bu saydığımız yerlere konula bilir.Unutmamak gerekirki Adsense Reklamlarının Konulacağı Yer tıklama oranları için oldukça önemlidir.Ayrıca deneme yanılma yolu ile Adsense İstatistiklerine bakarak  kendi sitenizde uygun olan Adsense Reklamlarının yerleşim yerini bulabilirsiniz.

6- Adsense içerik reklamlarının yanısıra tavsiye butonlarınıda sayfalarınızda kullanmak çeşitlilik açısından oldukça faydalı olur.

7-Bilindiği üzere Adsense tıklama başına ödeme yapan bir Google Reklam Ağıdır, Adsense çok para kazanan siteler bol içerikli bol ziyaretçi sayısı olan sitelerdir.

SEO Mektebi olarak  Adsenseden Para Kazanmayı düşünenlere tafsiyemiz;Site içeriğiniz ve tıklama oranlarınız belli bir seviyeye ulaştıktan sonraGoogle Adsense Reklam Ağına başvuruda bulunursanız daha faydalı olur.Adsenseden Para Kazanma iş sabır işidir acelaye gerek yoktur çünkü reklam veren firma Google dir bütün kuralları o belirliyor ve en önemlisi reklamlarını takip etmektedir.

Hitinizi ve tıklama oranlarınızı artırmak için yayınladığınız makalelerinizi mutlaka sosyal medyada,dizin sitelerinde,form sitelerinde yayınlayarak artırabilirsiniz.


8-Yayınladığınız her Adsense reklamını mulaka kontrol altında tutarak takip ediniz.Bu ne işe yarar,tıklama oranı yüksek bir Adsense Reklamını hiti düşük bir sayfaya yerleştirirseniz hiçbirşey elde edemezsiniz,bundan dolayı Adsense kanallarını kullanarak yayınladığınız reklamları kontrol altında tutunuz.Ayrıca işinize yaramayan reklamları tıklanması az olanları hiti düşük olan sayfalarınıza yerleştirirsiniz.Elinizde yayınladığınız her reklamın istatistiki bilgileri ile reklamların yerleşim yerleri ve biçimini değiştirirsiniz.

9-Hedefiniz herzaman için yüksek olmalıdır Avrupa ve Amerikada Adsense Reklamları ile geçimini sağlayan Adsense Milyoneri olan yüzlerce insan bulunmaktadır.Yayınladığınız bir reklamdan yeterince verim alamıyorsanız yerini ve biçimini değiştirebilirsiniz,deneme yanılma yolu ile kendi sayfalarınıza en uygun yöntemi bulabilr gelirinizi artırabilirsiniz. Adsense Reklamlarından Para Kazanmanın en önemli yöntemi bol bol içerik üretmektir ve yayınladığınız içeriklerin özgün kopyasız olmasıdır.