Transfer gündemi

http://gizemliilimler.blogspot.com/

"FERNANDES LOKOMOTİV MOSKOVA'DA"
Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'in, Rusya'nın Lokomotiv Moskova Kulübü'yle sezon sonu geçerli olmak üzere bir ön anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Moskova'da yaşayan ve L.Moskova'yla çok iyi ilişkileri olan FIFA Menajeri Malik Arutyunov, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Manuel Fernandes, Haziran ayından itibaren Lokomotiv Moskova'nın futbolcusu. Haziran'da Moskova'ya gelecek ve yeni takımıyla çalışmalara başlayacak. Benim kulüp içerisinde edindiğim izlenimim bu" dedi. Rus kulübünün geçen sezon da Beşiktaş'a Fernandes için teklif yaptığını belirten Arutyunov, "Beşiktaş o zaman satmayı düşünmüyordu. Geçen sezon Beşiktaş'a 10-12 milyon Euro teklifte bulundular Fernandes için. Beşiktaş, teklifi reddetti. Şimde bedelsiz gidiyor" şeklinde konuştu. Fernandes'in çok iyi futbolcu olduğunu düşündüğünü ifade eden Malik Arutyunov, "Bence Rus Ligi'nde başarılı olabilir. Emim değilim; ama bildiğim kadarıyla bonuslar hariç Lokomotiv'den yıllık 3 milyon Euro net para kazanacak" dedi.

SERGEN'DE PROBLEM KALMADI
Gaziantepspor Kulübü, teknik direktör Sergen Yalçın ile yaşanan sorunu çözdü. Sergen Yalçın, Galatasaray maçında takımının başında olacak.

G.SARAY İMZAYI ATTIRIYOR
Gençleşme operasyonuna devam eden G.Saray, Borussia Dortmund'lu Koray Günter'le de büyük ölçüde anlaştı. 19 yaşındaki genç stoperin transferinin bir iki gün içinde sonuçlandırılacağı ifade edildi.

(Fotomaç)

MEİRELES'E PREMİER LİG'DEN TALİP
Hareketli günler yaşayan Fenerbahçe'ye İngiltere'den transfer teklifi geldi. İngiliz Daily Mail'in haberine göre; West Ham United'ın hedefi Fenerbahçe'de forma giyen Meireles. Orta sahaya takviye yapmak isteyen West Ham United menajeri Sam Allardyce'ın bu transfer için yönetime rapor verdiği aktarıldı. Fenerbahçe'nin hem bulundukları durum hem de Meireles'ten memnun olmaması sebebiyle bu transfer teklifine sıcak baktığı belirtiliyor.

KARTAL'IN BÜYÜK HEDEFİ: CİSSE
Beşiktaş için Ada basınından müthiş bir iddia geldi. İngiliz Daily Mail’in haberine göre; Beşiktaş, Newcastle United’ın 28 yaşındaki Senegalli forveti Papiss Demba Cisse’yi kiralamak için harekete geçti. İddiaya göre; Beşiktaşlı yöneticiler, perşembe günü Newcastle United yetkilileriyle Cisse’yi kiralamak için görüşecekler. Ancak Beşiktaş kurmayları, Cisse ile ilgilenmediklerini belirttiler.

BURSA'YA TARIK ÖNERİSİ
Eskişehirspor'da kadro dışı bırakılan genç savunma oyuncusu Tarık Çamdal, menajeri aracılığıyla Bursaspor'a önerildi. Eskişehirspor ile sözleşme uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan, ardından adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan 23 yaşındaki oyuncunun menajeri, önceki gün Bursaspor yöneticilerini arayarak, Tarık Çamdal'ı yeşil-beyazlı kulübe önerdi. Yeşil-beyazlı yöneticilerin de oyuncunun menajerine, Tarık Çamdal'ın halen Eskişehirspor'un sözleşmeli oyuncusu olduğunu hatırlatarak, "Eğer Eskişehirspor Tarık Çamdal'ı satacaksa ve uygun bir fiyat talep edecekse biz talip oluruz. Yoksa iki kulüp arasındaki ilişkilerin oyuncu transferi nedeniyle bozulmasını istemeyiz. Şartlar oluşsun, görüşelim" dedikleri öğrenildi. Bu gelişmelerin üzerine oyuncunun menajerinin de yeşil-beyazlı kulüpten birkaç gün süre istediği bildirildi.