Most Wanted 2012 Video

Most Wanted

Most Wanted 2012

Criterion Games tarafından geliştirilen ve  Ekim ayında PC ve konsol kullanıcıları için resmi olarak yayınlanması beklenen oyun, yeni Need for Speed efsanesi Most Wanted‘dan yepyeni bir video EA tarafından oyun severlere ve NFS hayranlarına sunuldu. Videonun genel konusu, açık dünya olan Fairhaven City’i ve yarışları gösteriyor. Oyunun videosunu ilk izlediğimizde tanıdık gelen haritayı, oynanış videosunu ve bunlara benzer bir takım benzerliği belirtmek gerekli. Burnout Paradise oyununu oynadıysanız, bu video size de tanıdık gelecektir.

Burnout serisinin devamı şeklinde bir havası olduğu, aynı sürüş simülasyonu, harita da benzerlik, aracın şeritteki izlediği yol ve bunun gibi benzerlikler, video da göze çarpanlar arasında. Aslında benzerlikler oldukça normal gibi gözüküyor. Çünkü ilk olarak Burnout Paradise oyununda da karşımıza çıkan Criterion Games, bu sefer yeni Most Wanted’ın yapımı için kolları sıvamış gözüküyor.

Videoyu dikkatli izlediğinizde ilk olarak aracın motor sesinin gayet net bir şekilde kulaklarımıza ulaştığını duyabilir, çevrede bulunan objelerin gayet net bir şekilde dizayn edildiğini görebilirsiniz.Yani hemen hemen görsellik ve ses bakımından Cally Of Duty, Craysis gibi oyunları yakalamış gözüküyor. Tüm bunlar için, yeni Most Wanted oyununda ağır modifiye edilmiş Chameleon oyun motorunun kullanıldığı ise, bizlere ulaşan bilgiler arasında yer alıyor. Oyun severlerin yeni Most Wanted’dan ilk ve en büyük beklentileri, aracımızın her köşesine modifiye yapacağımız platformun bizlere sunulması.

most wanted 2013, most wanted indir, most wanted 2012 türkçe indir, türkçe yama, download, full