Kanserle Mücadele Eden Doğal Besinler.:
A VİTAMİNİ: İhtiva eden yiyecekler bol miktarda tüketilir.
ADAÇAYI: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
AKGÜNLÜK SAKIZI: Macunu yenir. Suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ANANAS: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ARDIÇ TOHUMU (SİYAH): Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ARI ÜRÜNLERİ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
AVAKADO: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
AYVA: Şifalıdır. Yenir hoşafı yapılır. Suyu içilir
B VİTAMİNİ: İhtiva eden yiyecekler bol miktarda tüketilir.
BADEM: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BAL: Yenir, şifalı bitkilerle macun yapılır, Şerbeti içilir. Merhem gibi sürülür. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BALIK YAĞI: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BEZELYE: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BİBER: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BİBERİYE: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BROKOLİ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BUĞDAY: Taze çimi, günde 1 – 2 tatlı kaşığı yenir.
BULGUR: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
C VİTAMİNİ: C vitamini ihtiva eden yiyecekler bol miktarda tüketilmelidir.
CEVİZ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
CİVANPERÇEMİ (AKBAŞLI): Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ÇİĞDEM (KARDELEN): Tohumunun çayı ve suyu içilir.
ÇİLEK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ÇÖREK OTU: 5 gram su ile yutulur. Macunu yenir. Yağı 5 gram içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ÇUHA ÇİÇEĞİ: Çayı ve suyu içilir.
DEMİR HİNTİ (HİNT HURMASI): Balla içilir.
DEREOTU: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
DOMATES: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
E VİTAMİNİ: E vitamini ihtiva eden yiyecekler bol miktarda tüketilir.
ELMA: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ENGİNAR: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ERİK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ET (KOYUN): İnsanın ahlak ve cemalini güzelleştirir. Hadisi Şerif.
FASULYE: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
FESLEĞEN (REYHAN OTU): Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır.
FINDIK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
FISTIK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
GÖKÇE (ÖKSE – BURÇ): Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
GREYFURT: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
GÜL: Macunu yenir. Suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır.
HARDAL (SİYAH): Macunu yenir. Hülasası içilir. Yağı kullanılır.
HARDAL UNU: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
HAVUÇ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
HELİLE (KARA VE SARI): Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
HURMA: Yenir. Azı şifa, çoğu gıdadır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
IHLAMUR: Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ISIRGAN OTU VE TOHUMU: Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ISPANAK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
İNCİR: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
İYOT: İyot ihtiva eden yiyecekler bol miktarda tüketilir.
KABAK (BALKABAĞI): Yenir. Şurubu içilir.
KANTARON (SARI): Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KARADUT: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KARA ÜZÜM: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KARABAŞ LAVANTA ÇİÇEĞİ: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KARABİBER: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KARANFİL: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KARNABAHAR: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KAYISI: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KEKİK: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KEPEKLİ UN VE KEPEKLİ EKMEK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KEREVİZ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KETEN TOHUMU: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KINA: Bedene kuvvet verir. Macunu yenir. Lapası ve yağı kullanılır.
KIRMIZI PANCAR: Lapası sarılır. Taze suyu içilir
KISA MAHMUT (DALAK OTU): Çayı ve suyu içilir. Lapası sarılır.
KIZILCIK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KİMYON: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KİRAZ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KİVİ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KUŞ ÜZÜMÜ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KUŞBURNU (YABANİ GÜL): Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir.
KUŞKONMAZ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
LAHANA: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
LİMON: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
MALT HULASASI: Tekel mağazalarında bulunur her gün 1 fincan içilir.
MANDALİNA: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
MANTAR: Yenir. Suyu içilir.
MARUL: Salatası yenir. Lapası sarılır.
MAYDANOZ: Yenir. Lapası sarılır.
MAZI: Çayı ve suyu içilir.
MENEKŞE: Yağı sakızla veya arpa unu ile karıştırılıp sarılır.
MERSİN AĞACI: Yapraklarının külü sarılır.
MEŞE AĞACI: Çay ve kahve gibi içilir.
MEYAN KÖKÜ: Macunu yenir. Çayı, suyu ve şurubu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
MİSVAK: Dişlerde fırça gibi kullanılır. Çayı ve suyu içilir. Şifalıdır. Hadisi şerif.
MÜRDÜM ERİĞİ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
MÜRSAFİ: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
NANE: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
NAR: Meyveleri ve macunu yenir. Suyu içilir.
NERGİS ÇİÇEĞİ: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Koklayınız.
NOHUT: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
OĞULOTU (MELİSA): Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
OKALİPTÜS (SITMA AĞACI): Çayı ve suyu içilir. Yağı kullanılır.
ÖDAĞACI (UDİ HİNDİ): Tozundan 3 gram bir fincan zeytinyağı içine akşamdan konur. Sabahları aç karına içilir.
PANCAR: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
PAPATYA: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
PATATES: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
PAZI: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
PIRASA: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
PİRİNÇ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
PORTAKAL: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
REZENE: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SAFRAN: 8 gramı, 40 gram bal ve sirke şerbeti ile karıştırılarak içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SALKIM SÖĞÜT: Yaprağının külü sirke ile karıştırılıp sürülür.
SARIMSAK: Kokusunu gidermek için, sirkenin içinde bekletilerek yenir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SEMİZOTU: Un ile lapa yapılarak sarılır.
SİNAMEKİ: Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SİRKE: Balla karıştırılarak içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SOĞAN: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SOYA: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SÖĞÜT (AKSÖĞÜT): 20 gram yaprağı, 5 gram nane, 10 gram papatya, 50 gram civanperçemi çayı ve suyu içilir.
SUSAM YAĞI: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SÜT: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SÜT KESİĞİ: Süt kesiği üzerine zeytinyağı, maydanoz konur, 3 öğün yenir.
ŞALGAM: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ŞEFTALİ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
TAHILLAR: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
TARÇIN (ÇİN TARÇINI): Çayı ve suyu içilir.
TERE OTU VE TOHUMU: Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
TEREYAĞI: Yağı devadır. Yenir, insan sıcaklığında eriyen yağdır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
TURP: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
TURUNÇ: Yenir. Kalbe kuvvet verir.
TUZ: Yetmiş derde devadır. Fazlası zarardır.
ÜZERLİK TOHUMU: Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ÜZÜM: Şifalıdır. Yenir hoşafı yapılır. Akgünlük sakızı ile alınır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
VENÜS SAÇI (BALDIRIKARA): Çayı ve suyu içilir.
VİŞNE: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
YAVŞANOTU (YARPUZ – FİLİSKİN): Gülyağı, sirke ve kabuklu arpa ile lapası sarılır.
YEŞİL ÇAY: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
YOĞURT: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
YULAF: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
YUMURTA: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ZERDEÇAL: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ZEYTİNYAĞI: Yetmiş derde devadır. İçilir, yemeklerde kullanılır vücuda sürülür. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ZEYTİN YAPRAĞI: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
A VİTAMİNİ: İhtiva eden yiyecekler bol miktarda tüketilir.
ADAÇAYI: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
AKGÜNLÜK SAKIZI: Macunu yenir. Suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ANANAS: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ARDIÇ TOHUMU (SİYAH): Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ARI ÜRÜNLERİ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
AVAKADO: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
AYVA: Şifalıdır. Yenir hoşafı yapılır. Suyu içilir
B VİTAMİNİ: İhtiva eden yiyecekler bol miktarda tüketilir.
BADEM: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BAL: Yenir, şifalı bitkilerle macun yapılır, Şerbeti içilir. Merhem gibi sürülür. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BALIK YAĞI: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BEZELYE: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BİBER: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BİBERİYE: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BROKOLİ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
BUĞDAY: Taze çimi, günde 1 – 2 tatlı kaşığı yenir.
BULGUR: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
C VİTAMİNİ: C vitamini ihtiva eden yiyecekler bol miktarda tüketilmelidir.
CEVİZ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
CİVANPERÇEMİ (AKBAŞLI): Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ÇİĞDEM (KARDELEN): Tohumunun çayı ve suyu içilir.
ÇİLEK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ÇÖREK OTU: 5 gram su ile yutulur. Macunu yenir. Yağı 5 gram içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ÇUHA ÇİÇEĞİ: Çayı ve suyu içilir.
DEMİR HİNTİ (HİNT HURMASI): Balla içilir.
DEREOTU: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
DOMATES: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
E VİTAMİNİ: E vitamini ihtiva eden yiyecekler bol miktarda tüketilir.
ELMA: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ENGİNAR: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ERİK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ET (KOYUN): İnsanın ahlak ve cemalini güzelleştirir. Hadisi Şerif.
FASULYE: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
FESLEĞEN (REYHAN OTU): Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır.
FINDIK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
FISTIK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
GÖKÇE (ÖKSE – BURÇ): Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
GREYFURT: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
GÜL: Macunu yenir. Suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır.
HARDAL (SİYAH): Macunu yenir. Hülasası içilir. Yağı kullanılır.
HARDAL UNU: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
HAVUÇ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
HELİLE (KARA VE SARI): Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
HURMA: Yenir. Azı şifa, çoğu gıdadır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
IHLAMUR: Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ISIRGAN OTU VE TOHUMU: Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ISPANAK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
İNCİR: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
İYOT: İyot ihtiva eden yiyecekler bol miktarda tüketilir.
KABAK (BALKABAĞI): Yenir. Şurubu içilir.
KANTARON (SARI): Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KARADUT: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KARA ÜZÜM: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KARABAŞ LAVANTA ÇİÇEĞİ: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KARABİBER: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KARANFİL: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KARNABAHAR: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KAYISI: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KEKİK: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KEPEKLİ UN VE KEPEKLİ EKMEK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KEREVİZ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KETEN TOHUMU: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KINA: Bedene kuvvet verir. Macunu yenir. Lapası ve yağı kullanılır.
KIRMIZI PANCAR: Lapası sarılır. Taze suyu içilir
KISA MAHMUT (DALAK OTU): Çayı ve suyu içilir. Lapası sarılır.
KIZILCIK: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KİMYON: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KİRAZ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KİVİ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KUŞ ÜZÜMÜ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
KUŞBURNU (YABANİ GÜL): Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir.
KUŞKONMAZ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
LAHANA: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
LİMON: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
MALT HULASASI: Tekel mağazalarında bulunur her gün 1 fincan içilir.
MANDALİNA: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
MANTAR: Yenir. Suyu içilir.
MARUL: Salatası yenir. Lapası sarılır.
MAYDANOZ: Yenir. Lapası sarılır.
MAZI: Çayı ve suyu içilir.
MENEKŞE: Yağı sakızla veya arpa unu ile karıştırılıp sarılır.
MERSİN AĞACI: Yapraklarının külü sarılır.
MEŞE AĞACI: Çay ve kahve gibi içilir.
MEYAN KÖKÜ: Macunu yenir. Çayı, suyu ve şurubu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
MİSVAK: Dişlerde fırça gibi kullanılır. Çayı ve suyu içilir. Şifalıdır. Hadisi şerif.
MÜRDÜM ERİĞİ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
MÜRSAFİ: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
NANE: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
NAR: Meyveleri ve macunu yenir. Suyu içilir.
NERGİS ÇİÇEĞİ: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Koklayınız.
NOHUT: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
OĞULOTU (MELİSA): Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
OKALİPTÜS (SITMA AĞACI): Çayı ve suyu içilir. Yağı kullanılır.
ÖDAĞACI (UDİ HİNDİ): Tozundan 3 gram bir fincan zeytinyağı içine akşamdan konur. Sabahları aç karına içilir.
PANCAR: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
PAPATYA: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
PATATES: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
PAZI: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
PIRASA: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
PİRİNÇ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
PORTAKAL: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
REZENE: Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SAFRAN: 8 gramı, 40 gram bal ve sirke şerbeti ile karıştırılarak içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SALKIM SÖĞÜT: Yaprağının külü sirke ile karıştırılıp sürülür.
SARIMSAK: Kokusunu gidermek için, sirkenin içinde bekletilerek yenir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SEMİZOTU: Un ile lapa yapılarak sarılır.
SİNAMEKİ: Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SİRKE: Balla karıştırılarak içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SOĞAN: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SOYA: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SÖĞÜT (AKSÖĞÜT): 20 gram yaprağı, 5 gram nane, 10 gram papatya, 50 gram civanperçemi çayı ve suyu içilir.
SUSAM YAĞI: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SÜT: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
SÜT KESİĞİ: Süt kesiği üzerine zeytinyağı, maydanoz konur, 3 öğün yenir.
ŞALGAM: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ŞEFTALİ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
TAHILLAR: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
TARÇIN (ÇİN TARÇINI): Çayı ve suyu içilir.
TERE OTU VE TOHUMU: Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
TEREYAĞI: Yağı devadır. Yenir, insan sıcaklığında eriyen yağdır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
TURP: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
TURUNÇ: Yenir. Kalbe kuvvet verir.
TUZ: Yetmiş derde devadır. Fazlası zarardır.
ÜZERLİK TOHUMU: Macunu yenir. Çayı ve suyu içilir. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ÜZÜM: Şifalıdır. Yenir hoşafı yapılır. Akgünlük sakızı ile alınır. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
VENÜS SAÇI (BALDIRIKARA): Çayı ve suyu içilir.
VİŞNE: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
YAVŞANOTU (YARPUZ – FİLİSKİN): Gülyağı, sirke ve kabuklu arpa ile lapası sarılır.
YEŞİL ÇAY: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
YOĞURT: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
YULAF: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
YUMURTA: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ZERDEÇAL: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ZEYTİNYAĞI: Yetmiş derde devadır. İçilir, yemeklerde kullanılır vücuda sürülür. Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
ZEYTİN YAPRAĞI: Kanser savaşçısı bir antioksidandır.
0Awesome Comments!